סיידר תפוחים חם עם דבש
חומרים ל-12-14 כוסות:
1.5 ליטר סיידר תפוחים
1 כוס (200 מ"ל) ברנדי
4 כפות דבש
3 מקלות קינמון
1 לימון, חתוך לרבעים
2 תפוחים, מכל זן וצבע שאתם אוהבים, מגולענים וחתוכים לשמיניות (אין צורך לקלף)
הכנה:
בסיר גדול, שמים את מיץ התפוחים, הברנדי, הדבש ומקלות הקינמון ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות. מוסיפים את התפוחים והלימון מבשלים 10 דקות נוספות מעל להבה בינונית-נמוכה.
מעבירים לכלי גדול חסין חום או יוצקים ישר לכוסות חסינות חום. מגישים.