סירות זוקיני עם גבינה ברוטב ג'ינג'ר צ'ילי ודבש
חומרים:
4 זוקיני
חב' טופו
חב' פטריות
בצל גדול
בצל ירוק
2 שיני שום
3 פלפל אדום
חב' בזיליקום
כף מלח גס אפור
כפית פלפל שחור
גבינת רוקפור 100 גרם
גבינת מוצרלה מפוררת
כף רוטב ג'ינג'ר צ'ילי בדבש
הכנה:
לחצות את הזוקיני לשניים, להוציא בעזרת כפית את וכן הזוקיני בלי לפגוע במעטפת.
לקצוץ את הבצל ולאדות בשמן זית במחבט.
לקצוץ את הפלפל לקוביות ולהוסיף למחבט כשהבצל משחים.
לקצוץ את הפטריות, ולהוסיף לפלפל האדום לאחר 5 דקות ולערבב.
את השום והבזיליקום להעביר במג'ימיקס או כל קוצץ אחר.
להוסיף לירקות לאחר שהתרככו יחד עם יתר התבלינים הגבינה וכף רוטב ג'ינג'ר צ'ילי בדבש של משק לין.
להכניס לתבנית שטוחה לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך 20 דקות.