top of page

אורז בר ובסמטי מלא עם טופו

  • 28 בדצמ׳ 2016
  • זמן קריאה 1 דקות

חומרים:

  • חצי ק"ג אורז בסמטי מלא

  • חצי ק"ג אורז בר

  • 2 בצלים גדולים

  • 3 שיני שום

  • 2 כפות שמן זית

  • 3 גזרים

  • חבילת פטרוזיליה

  • 2 חבילות טופו

  • 3 כפות רוטב סויה

  • 6 כוסות מים

  • 2 כפות רוטב בוטנים וקארי של משק לין

הכנה:

  1. לשטוף היטב את האורזים ולהשרות למשך שעה.

  2. לחתוך את הבצל לקוביות ולאדות עם שמן הזית עד שמזהיב.

  3. להוסיף את שיני השום הקצוצות, להוסיף את האורז והתבלינים ולערבב.

  4. לגרד את הגזר ולהוסיף לאורז יחד עם הפטרוזיליה הקצוצה, להוסיף מים ולהביא לרתיחה לאחר מכן לבשל עם מכסה על אש קטנה למשך 40 דקות או עד שהמים מתאדים.

  5. בהגשה לפזר מעל האורז 2 כפות רוטב בוטנים וקארי של משק לין.

  6. את הטופו לחתוך לקוביות והשרות ברוטב הסויה למשך 10 דקות ולסנן להקפיץ במחבט עד שמשחים מעט ולפזר בזמן ההגשה מעל האורז המוכן.

Comments


שלחו לנו וואטסאפ

  • Whatsapp
bottom of page