top of page

כנפיים בצ'יק צ'אק

  • 27 בדצמ׳ 2016
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 30 באוג׳ 2022

חומרים :

  • 20-25 יחידות כנפיים נקיות

  • 1/2 כוס מאחד מרטבי הדבש או הסילאן של משק לין

הכנה:

  1. להניח את הכנפיים בתבנית ולשפוך מעל את הרוטב שנבחר, לעסות מעט את הכנפיים עם הרוטב.

  2. להכניס לתנור בחום של 200 מעלות כחצי שעה או עד להזהבה.

  3. במהלך הצלייה רצוי להרטיב את הכנפיים עם הרוטב שבתחתית התבנית.

*ניתן להכין באותה השיטה גם עם כרעי עוף ולהוסיף בטטות/תפוחי אדמה.

Comments


שלחו לנו וואטסאפ

  • Whatsapp
bottom of page